Sobre idioma

Aquest blog és bilingüe, totes les entrades estan publicades en català i castellà.

Este blog es bilingüe, todas las entradas están publicadas en catalán y castellano.

13 d’oct. 2010

Torneig de Catan

15 anys han passat des de que Klaus Teuber va publicar "Catan", durant aquest anys s'han venut milions de copies i han sortir moltes expansions i versions d'ambientació diferents.

Aquest any Devir ha llençat una edició totalment en català en motiu dels desè aniversari de Devir al nostre país, i per celebrar-ho, durant les Juguem! es fera demostracions del joc i un torneig el diumenge pel matí per cortesia de Devir.

Tant si fa 15 anys que jugues a Catan com si mai n'has sentit a parlar, no perdis la oportunitat de veure aquesta nova edició i participar a les activitats relacionades amb ell.




Torneo de Catan

15 años han pasado desde que Klaus Teuber publicó "Catan", durante estos años se han vendido millones de copias y han salido muchas expansiones y versiones diferentes.

Este año Devir ha lanzado una edición totalmente en catalán en motivo del décimo aniversario de Devir en nuestro país, y para celebrarlo, durante las Juguem! se realizarán demostraciones del juego y un torneo el domingo por la mañana por cortesía de Devir.

Tanto si hace 15 años que juegas a Catan como si nunca has oído a hablar de el, no pierdas la oportunidad de ver esta nueva edición y participar en las actividades relacionadas con él.