Sobre idioma

Aquest blog és bilingüe, totes les entrades estan publicades en català i castellà.

Este blog es bilingüe, todas las entradas están publicadas en catalán y castellano.

14 d’oct. 2010

Clay-O-Rama

Quants anys fa que no t'embrutes les mans creant figures amb plastilina? I si et digues que a part de crear una figura també et pots dedicar a destrossar de mil i una maneres diferents les creacions dels teus rival?

Mola oi? Doncs benvingut al fabulós, absurd i divertit món del Clay-O-Rama. En aquest joc hauràs de crear un “monstre” fet completament de plastilina i donar-li una serie de punts en atributs de combat, però no li agafis afecte, ja que posteriorment s'enfrontarà contra altres figures, fins que només en quedi una.

El diumenge a la tarda podràs crear la teva figura i veure com funciona aquest joc, i recorda, que sigui de plastilina no vol dir que només hi puguin jugar nens.

Atreveix-te, crea, lluita, destrossa, i sigues l'ultim en peu!




Clay-O-Rama

¿Cuantos años hace que no te ensucias las manos creando figuras con plastilina? ¿Y si te dijera que a parte de crear una figura también te puedes dedicar a machacar de mil y un modos distintos las creaciones de tus rivales?

¿Mola verdad? Pues bienvenido al fabuloso, absurdo y divertido mundo del Clay-O-Rama. En este juego tendrás que crear un “monstruo” hecho completamente de plastilina y darle una serie de puntos en atributos de combate, pero no le cojas cariño, ya que posteriormente se enfrentará contra otras figuras, hasta que solo quede una.

El domingo por la tarde podrás crear tu figura y ver como funciona este juego, y recuerda, que sea de plastilina no quiere decir que solo puedan jugar niños.

¡Atrevete, crea, lucha, destroza, y se el último en pie!