Sobre idioma

Aquest blog és bilingüe, totes les entrades estan publicades en català i castellà.

Este blog es bilingüe, todas las entradas están publicadas en catalán y castellano.

25 de set. 2010

Tropes Imperials envaeixen Vilafranca!!

Un any més les Tropes Imperials de Star Wars intenten envair Vilafranca per convertir-la en base d'operacions.

Una esquadra regular de Stormtroopers patrullarà els carrer del centre de Vilafranca buscant possible candidats a soldats imperials, i de pas, buscar possibles rebels que capturar. Si els hi caus en gracia és possible que es deixin fer una foto amb tu.

No perdis la oportunitat de veure de prop les rèpliques d'armadures originals dels soldats més famosos de la història del cinema fantàstic.

El recorregut serà el dissabte 16 d'octubre per la zona del mercat setmanal de Vilafranca del Penedès al voltant de les 11.30.

I, tant si els pots veure el dissabte al matí, com si no, durant tot el cap de setmana de les Juguem! tindran un stand on us podran informar de tots els dubtes que tingueu sobre les rèpliques de Star Wars i el món que els envolta.





Tropas Imperiales invaden Vilafranca!!

Un año más las Tropas Imperiales de Star Wars intentan invadir Vilafranca para convertirla en base de operaciones.

Una escuadra regular de Stormtroopers patrullará las calles del centro de Vilafranca buscando posibles candidatos a soldados imperiales, y de paso, encontrar posibles rebeldes para capturarlos. Si les caes bien es posible se dejen hacer una foto contigo.

No pierdas la oportunidad de ver de cerca las réplicas de armadura originales de los soldados más famosos de la historia del cine fantástico.

El recorrido será el sábado 16 de octubre por la zona del mercado semanal de Vilafranca de Penedès alrededor de las 11.30.

Y, indistintamente de si puedes verlos el sábado por la mañana como si no, durante todo el fin de semana de las Juguem! tendrán un stand donde os podrán informar de todas las dudas que tengáis sobre las réplicas de vestuario de Star Wars y el mundo que lo rodea.